Vieraskortit

Seuran jäsenellä on oikeus ottaa mukaansa vierailevan metsästäjän edellyttäen, että vieras on lainsäädännön mukaan oikeutettu metsästämään. Tätä oikeutta ei kuitenkaan ole seuran koe- ja ulkojäsenillä. Jäsen ei missään tapauksessa saa laskea vieraitaan yksin seuran alueelle. Vieraskortti, 10/25 euroa, on lunastettava aluevalvojalta, seuran sihteeriltä tai maksamalla suoraan seuran pankkitilille (maksutosite käy vieraskortista) ennen metsästykseen ryhtymistä. Vieraan kaatama riista vähennetään isännän kiintiöstä. ERÄ-REPO-KK yhteistyösopimuksessa on sovittu pienriistametsästyksen vierailusta seuraavaa; Ammuttu riista ei vähennetä isännän kiintiöstä, vaan vierailevan omasta kiintiöstä. Isännän on kuitenkin ilmoitettava ammuttu riista oman seuran sihteerille. Vierailevien jäsenten lukumäärä on rajoitettu siten, että vieraita jahdissa saa olla yksi enemmän kuin isäntiä ( esim. 2 isäntää, 3 vierasta ).

Käytännössä homma menee siten, että ennen jahtia maksetaan vieraskorttimaksu seuran tilille ja asiasta ilmoitetaan sihteerille esim. tekstiviestillä.

Seuran tilinumerot joihin maksu suoritetaan ovat: Mietoisten Säästöpankki FI18 4355 1220 0016 72 tai Osuuspankki FI37 5280 0040 0190 02

Hinnasto: Vieraskortti pienriistalle 10€/vrk ja vieraskortti peura-ja hirvijahtiin on 25€/vrk